Vores første tur til St. Louis

En masse flotte ting, at se i St Louis

I weekenden var vi i St. Louis, det har vi også drømt om i snart 6 år. St Louis er nemlig den eneste by i hele USA, som sælger Ted Drewes is. Ted Drewes er en isbutik, som er blevet kendt for deres velsmagende is. Inden de serverer isen til en vender de den lige på hovedet, hvilket de også er blevet rimelig populære på.  Der er rigtig mange forskellige is, man kan vælge imellem. Jeg fik en kæmpe is med cookie dough.

Her står vi og overvejer hvilken is vi skal købe.

En stor skakbrik

Vi så også verdens største skakbrik, den var cirka 4 meter høj. De havde også en shop man kunne gå ind i, inde i den shop var der et museum om deres klub og skakbrik, der var også nogle sjove skakbrikker, med f.eks. Asterix og Obelix, Andersand eller Tintin.

Marius og jeg er ved, at spille et spil skak med ninja brikker.

Her er jeg sammen med den store skakbrik.

Over gaden var St. Louis største skakklub. Den var vi også inde og se, der er mange kendte, som har spillet der, som f.eks. Wesley So.  Måske skal vi deltage i nogle turneringer derinde.

Søndag

I går var vi i Splash zone, det er et kæmpe vandland med rutchebaner og strøm i vandet. Sidste gang vi var der, var vi 9 år, så det er også ved at være langt tid siden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *