Tornado.

I gårvar der en tornado i Rolla. Vi gemte os i badekarret. Det var ikke hyggeligt. Det var skræmmende. Vi græd alle tre. Men nu er det ovre :-). Den kom heldigvis ikke til Waterford Court. Vi var heldige fordi at tornadoen ikke kom. Vi gemte os i badekarret med dyner og puder. Vi havde også en madras den havde vi sat ind i badeværelset. Da far var kommet hjem fortalte han os at ude på arbejdet kikkede de efter tornadoen og gik lidt ud og kikkede. De tog også billeder af tornadoen. Tornadoen var nemlig ved fars arbejde. Så hvis far ikke havde været hjemme så så han nok tornadoen. Så sagde de at vi godt måtte gå ud igen. Så lavede vi et puslespil det var om dinosaurer. Så ringede vi til momor og morfar så talte vi lidt med dem. Så læste vi Ronja Røverdatter.  Det læste vi også da vi ventede på at det skulle gå over. Den dag havde ikke været rar.


One thought on “Tornado.”

  1. Hej Signe.
    Hvor er jeg glad for, der ikke skete Jer noget i går!! Jeg kan godt forstå, I var meget bange!! Det var en rigtig god ide, at gå i bade værelset med puder og madras, så var I beskyttet, hvis der skulle ske noget. Men heldigvis slap I for tornadoen, det er vi så glade for.
    Det var rigtig godt at snakke med Jer og se, at I har det godt og er glade. Så bliver vi også glade!! Nu varer det ikke længe, inden I skal til at køre ud og opleve nye ting og så kommer I snart hjem.
    Giv Marius et knus fra mormor.
    Mange kærlige knus og tanker fra morfar og mormor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *