Nu er EM startet

Vi kom herover i nat. Klokken var vist 01:30 så vi var rigtig trætte. Vi fandt vores værelse (E109) og lagde vores ting og begyndte at sove. Men før jeg vil fortælle om i dag vil jeg fortælle lidt om værelset.

I værelset er der et tv, senge og meget mere. Det er en lille mini køleskab, som vi bruger til at have vand i. Man må desværre ikke drikke vandet her i Tjekkiet, så derfor har vi købt nogle flasker som vi tager en slurk fra:)  Der er to badeværelser. En som har toilettet og et lille brusebad også er der den anden (Min yndlings) som har et kæmpe badekar og en vask. Der har personalet sat sæbe ud til at vaske sig i, og bare sæbe til sine hænder.

Marius er ved at blive rask igen. Det er jo dejligt for ham:) Vi hoster begge to lidt, men det er til at overkomme.

Nu vil jeg fortælle om i dag. Klokken er 10:08 lige nu så der varer en time til vi skal mødes med alle de andre danskere og skal træne skak. Vi spiste morgen mad klokken 8:30 til 9:) Det var en god morgenmad:) Men det eneste jeg ikke kunne lide var appelsin juicen. Det var næsten som de havde blandet pulver i noget vand! Det smagte hvertfald ikke særlig godt.

Jeg tror jeg skriver lidt på bloggen i aften. Men nu vil jeg til at lave lektier. Det skal jo gøres når man sådan er væk fra skolen i hele 10 dage for at spille skak:)


6 thoughts on “Nu er EM startet”

  1. Hej Signe
    Dejligt at høre, at I er kommet godt derned. Også godt at det går fremad med Marius. Velskrevet blog, som vi vil følge med på. Held og lykke til jer begge ?.

  2. Hej Signe
    Dejligt at høre, at I er kommet godt derned. Også godt at det går fremad med Marius. Velskrevet blog, som vi vil følge med på. Held og lykke til jer begge ?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *