Næsten skolestart

Skolen begynder om lidt

I går var vi til noget informationsmøde og orientering om skolen. Det var egentlig ikke rigtigt et møde, mere hvor man var samlet og skulle lave aktiviteter.

Vi skulle ind i en kæmpe hal, da vi gik derind, stod der nogle 11. og 12. klasser og klappede, og der var høj musik på. Det var virkelig underligt, men så følte man sig også velkommen. (Det hele var baseret på at få nye venner, og alle skulle føle sig velkomne)

Bagefter snakkede en dame lidt om, hvor mange elever der var på skolen osv..
(1300 elever skal der være dette år) Da damen havde snakket færdigt, blev vi delt i grupper, jeg kom i gruppe 3 og Jeppe gruppe 4.

Der var cirka 3 gruppeledere i hver af de 24 grupper. I min gruppe var vi 9 sophomores. 4 piger (inklusiv mig selv) og 5 drenge. Det var nogle flinke mennesker, dem jeg kom i gruppe med, og lederne var også søde.

I ens gruppe skulle man lave aktiviteter, så man lærte hinanden bedre at kende. Det var sjovt nok, og det fortsatte vi så med i et  par timer. Bagefter fik alle sophomores udleveret deres skema, mit skema var bare tomt, fordi vi ikke har valgt fag endnu. Da skemaerne var delt ud, viste vores ledere os hele skolen, den er mega stor! Jeg skal have “prime” (lektiestøtte) i klasseværelse 300. Så det siger også lidt om størrelsen på skolen.

Så gik vi tilbage til hallen, og der blev uddelt præmier. Hver elev havde et navneskilt på, som de til sidst skulle tage af og lægge i en kurv. Der blev så trukket fra kurven, og det navn der stod på sedlen, havde vundet f.eks. en T-shirt. Alle gaverne var sponsoreret, jeg ved ikke af hvem. Der var en, der vandt et 24 inches tv. Jeg vandt ikke noget men havde en god dag.

Til sidst på dagen kunne alle elever komme og spise kylling, chips og småkager, før de skulle hjem. Det var hyggeligt, og bagefter kørte mor os hjem.

Alt i alt synes jeg, det var en sjov dag, og jeg glæder mig til at starte rigtigt i skole.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *