I weekenden

I weekenden var vi i Maramec spring park der var der mange fisk. Der var helt vildt mange der fiskede. Der var også nogle fisk de var helt vildt sulten. Vi fodrede fiskene jeg kunne røre ved en af dem. Der var også et sted hvor der kom lige så meget vand op som der kan være i 26 badekar i sekundet. Så kørte vi op hvor der var et udkigspunkt. Der var en rigtig flot udsigt. Så kørte vi ned til legepladsen. Så kørte vi hjem.

Næste dag kørte mig og far og Marius og Jeppe ud til vaskehallen. Der vaskede vi vores bil. Vi kune ikke komme til at støvsuge bilen. Så kørte vi hen til en anden vaskehal så kunne vi støvsuge bilen. Der var en støvsuger og en eller anden svamp. Først skulle far vaske bilen så skulle han støvsuge bilen. Så kørte vi hjem. Så kørte vi til en skov og så skulle vi spise på en legeplads. Fra hentede mad og så spiste vi. Jeg har også fået nye løbesko de er lilla.


2 thoughts on “I weekenden”

 1. Hej Signe.
  Hvor ser de vafler gode ud, uhm!!
  Det ser ud til at være nogle store fisk. Måske behøvede I slet ikke en fiskestang, måske kan fiskene fanges med hænderne?
  Jeg har lige været nede og købe en gave til Jeres fødselsdag, som moster kan få over med til Jer. Når I kommer hjem, må vi lige snakke om det med akarium, ikke sandt?! Jeg tror, vi har mors akvarium stående, så det kan vi lige kigge på.
  I dag er det regnvejr og blæsevejr hos os. Mon I har godt vejr?
  Vi snakkes ved på Skype søde Signe!
  Knus og tanker fra morfar og mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *