I st. Louis

I weekenden har vi været i St. Louis. Først var vi på et museum der hedder science center der prøvede vi at tage et finger aftryk. Så så vi kemishow. Så gik vi i build a dino. Jeg købte et trehorn. Den er medium grøn. Så så vi en film den hedder sea rex. Den var sjov der skulle man sidde lidt sjovt.

Og så så vi porten til vesten.

Vi sov på hotel om natten.

Søndag var vi i det magiske hus. Der fik man et klistermærke der stod der det magiske hus på. Så prøvede vi mange ting. En af tingne var at klatre op i Jacks bønnestage. Der var også et rum med byggemand Bob. Der var en sjov ting den fik håret til at vare elektrisk. Der var også et rum hvor man kunne lære hvordan man bliver tømrer. Der var en præsident stol der kunne man sige noget i en mikofon.

Det har veret en rigtig god tur. På vejen hjem til rolla fik vi en is det var en speciel is med Oreo.


2 thoughts on “I st. Louis”

 1. Hej Tulle.
  Sikke nogle gode billeder, dit hår ser så sjovt ud!
  Det har da været en super-tur hva?
  I får virkelig oplevet meget, synes jeg. Det må have været meget spændende at være i biografen og se film på den måde.
  Din dinosaur er vel nok sød, det er sjovt, at vi kan snakke og se Jer over Skype. Det er så dejligt at høre Jer fortælle om alt det, I har oplevet. Det bliver spændende at se alle Jeres billeder, når I kommer hjem, for I ser så meget.
  Mange knus fra mormor

 2. Hej Signe
  Tænk, at du sådan tør blive så elektrisk, at dit hår stritter. Det har jeg prøvet nogle gange på min skole, men jeg har altid været en lille smule bange – men det ser du slet ikke ud til at være på billedet. Det er ret stærkt!
  Og hvor ser I kloge ud alle tre, når I har har de der beskyttelsesbriller på. Men hvad er det, jeres far viser jer på computeren? Han ser nu også ret klog ud 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *