I går

I går var vi i lane spring park. Det var sjovt. Vi var nede ved vandet der lavede vi en dæmning til nogle snegle de lå i vandet. Så gik vi op på en legeplads. Der legede vi en leg der hed bi bo. Det går ud på at man skal være bier og så skal man på en mission.

Så gik vi hen til en bænk der lavede vi matematik. Det var sjovt. Så gik vi ned til vandet igen der så vi nogle sommerfugle. Der var en sommerfugl den var gul den ville mor godt have et billede af men det fik hun ikke. Så byggede vi videre på vores dæmning.

Så kørte vi i wal-mart og fik en doghnut den smagte  godt. Så kørte vi ud og hentede far på arbejde. Så kørte vi hjem. Der spillede vi lidt nintendo mig og Jeppe og Marius. Så skulle vi køre hen til en restaurant og spiste aftensmad med fars vejleder og hans kone. Først fik man salat så fik man rigtig mad. Jeg fik pasta. Marius fik også pasta. Jeppe fik pomfritter og kød. Det var sjovt.


2 thoughts on “I går”

 1. Hej Tulle-pige.
  Kryds i fedtebogen til dig, for hold da op hvor er det fint arbejde, du skriver så meget på din blog. Vi kan så godt lide at læse om, hvad I foretager Jer!
  Det lyder sjovt, at I lavede matematik på bænk! Og Marius er da også dygtig i mors skole synes jeg.

  Det ser ud til, det er et dejligt sted, I har været, Var det ikke dejligt at dyppe fødderne i vandet?
  Nu glæder vi os til at høre om jeres tur på søndag.
  Mange knus fra mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *