Ha Ha Tonka Statepark

Lørdagsturen

Lørdag morgen besluttede vi os for at køre en tur til Osage Beach. Vi skulle nemlig finde nogle nye sko til Marius, og så ville vi gerne ud og opleve noget:).

Ruinen

Vi havde hørt om en ruin, som skulle ligge nær turen til Osage Beach. Så vi kørte derhen og fandt den.

Der var en mand, som ville bygge sit drømmehus oppe på en stor klippe. Han nåede ikke at bygge det færdigt, inden han døde, så hans søn byggede det færdigt for ham. I 1941 brændte det, og siden har det bare stået. I USA bliver det kaldt for en ruin og er en kæmpe attraktion, selvom det kun er 76 år gammelt;)

Den lille tur ud i naturen

Far havde fundet en sti som hed “Devils Kitchen Trail”.  Lige inden vi gik derind, var der et skilt, hvor der stod, at man skulle passe på myggene, Posion Ivy og flåter. Vi gik derind af, og det begyndte med en fin sti lidt efter blev terrænet værre og værre. Til sidst endte vi med at overveje, om vi skulle fortsætte, da der var en kæmpe kløft, man skulle have hoppet over og fra den videre til en sten, fra stenen videre til “stien”. Da vi også opdagede, at der var mega mange myg, tænkte vi, at det var bedre at gå tilbage:)

Spring

Bagefter den lidt vilde tur i skoven og kigget på ruinen, gik vi ned for at se en naturskabt bro. Vi fik aldrig rigtig set den, men vi fik os stadig en kæmpe oplevelse. Vi gik ned til flodudspringet, og hold da helt op det var pænt! Vi fandt ud af, at der både levede bævere, skildpadder og ænder. Vi var endda også så heldige at se dem.

Her er den virkelig flotte udsigt.

Da vi skulle op af den 316 trins lange trappe, som vi havde gået ned af, var jeg lige ved at besvime. Det var virkelig ubehageligt, den følelse jeg fik! Og nej, det var ikke kun tanken om, at skulle gå så langt, der gjorde det;). Jeg havde simpelthen ikke fået nok vand i løbet af dagen. Så det tog cirka 1 time for mig, at komme op af trapperne, da jeg skulle sidde ned næsten hvert trappetrin. Det hjalp dog hurtigt da far havde løbet hele vejen op til bilen, og tilbage med en halv dunk lunken vand til mig.

Så vi lærte 2 ting den dag; Myggespray og vand er nødvendigt når man skal på udflugt:)

Osage Beach

Vi skulle også lige op og finde nogle sko til Marius. Marius fik sine sko, og Jeppe, far og jeg fik nyt tøj i Tommy Hilfiger, da de lukkede i dag, så det betød 50% rabat på hele butikken:)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *