Amerikansk skole

I går har vi været i amerikansk skole. Der så vi far lave et projekt om Danmark. Vi skulle stille os op i en række da vi vi skulle til frikvarter. Så skulle vi læse højt fra Charlottes tyllespind. I frikvateret var der mange børn der spurgte mig om hvad jeg hedder og meget andet. Så satte børnene sig til at skrive på deres historier. Mig og Jeppe satte os til at skrive på bloggen på et stykke papir. Så skulle vi op og spise i kantinen der fik vi maden serveret af en dame. Vi fik en taco og en klump bønnemos det kunne jeg ikke lide og ris og kakao mælk. Så stillede vi os op i en række igen og gik op til klasseværelset. I klassen har de mange computere. Der ser meget anderledes ud på skolen end i Danmark. Alle børne er 9 eller 8 år gamle. De er 21 børn i klassen. Og så var skolen færdig. Jeg kunne godt forstå lidt hvad de sagde til mig.

Så kørte vi hjem og tog tøj på til Sport and Games. Det var sidste gang. Der lavede vi noget hvor man skulle se hvor langt man kunne hoppe og limbo og hvor man skulle hoppe over nogle ting så hurtigt man kunne. Til sidst fik mig og Jeppe en hoppe bold.

Så kørte vi hjem. Og så hentede far en dreng der hedder Ryan. Så kørte vi på Dennys og fik aftenmad sammen med Ryan. Så kørte vi på Mc Donald og fik en is. Og så kørte far os hjem og tog Ryan med op på arbejdet hvor hans mor var.


2 thoughts on “Amerikansk skole”

 1. Hej Signe.
  Det lyder til at have været en god dag med skole og sport. Jeg synes, det var godt, I fik prøvet en amerikansk skole. Og godt at det var søde børn i klassen. Kunne du mon godt tænke dig at komme derover igen? Jeg glæder mig til at høre mere, når du kommer hjem.
  Det er lidt ærgerligt, at sport and games er slut, det har vist været sjovt at være med til.
  Godt du skriver på din blog, så vi hører, hvad du oplever.
  Mange knus og tanker fra mormor

 2. Hej Signe
  Ja, det lyder som om der er meget forskel på den amerikanske skole og den danske. Godt at I havde en god dag i skolen. Det kunne være lidt spændende at prøve igen.
  Rart at høre at du kunne forstå lidt af det de andre børn sagde til dig.
  Jeg har lige haft sidste skoledag i dag – det er noget helt andet.
  Din og din mors oplevelse i kirken lyder også meget interessant.
  Mange knus fra
  farfar og farmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *