4. juli

I går var vi til 4. juli fest

I USA fejrer man 4. juli, de fejrer det, fordi det er deres uafhængighedsdag. Det er den dato, de blev fri fra England i 1776. De fejrer dagen med meget fyrværkeri og tivoli.

I går var vi henne til 4. juli fest hos David Pommerinke (fars chef). Vi kom klokken 18.00, spiste god mad og så fyrværkeri. Man skulle selv medbringe noget mad, og så delte man det med alle andre.

Os børn skulle med nogle andre ældre børn ud til et tivoli. Det er åbenbart det, man gør til 4. juli, tager i tivoli, spiser god mad og fyrer fyrværkeri af. Der var nemlig vildt mange både gamle, voksne og børn, nogle steder stod der da også en politimand eller to. Det var et helt traditionelt tivoli med forlystelser, popcorn og små boder.

Da vi havde været der et stykke tid, gik vi hjem igen og var der. Så sagde vi farvel til alle de andre og gik ned og så på fyrværkeriet. Der kom nemlig en kæmpe forestilling klokken 23.00. Der var både smileyer, hjerter, stjerner og kæmpe kæmpe store fyrværkerier i forestillingen. Jeg fik ikke lige taget nogle billeder af det, så I må nøjes med tekst :-).

Det var alt i alt en rigtig god dag med masser af flot fyrværkeri!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *