3. dag af EM

Så blev det den 3. dag af EM! Jeg har i alt fået en remis (1/2) men den remis er jeg nu ikke ked af! Det var mod en 1620 spiller. Jeg har selv 1369. Så lige nu ser min stilling sådan ud:

1/2 ud af 3 runder

Det syntes jeg er okay godt gået:) Marius har 1 ud af 3! Så han er også på point listen:)

Maden hernede kunne godt være blevet bedre:) Men den kunne også være dårligere! Det er det er næsten det samme til frokost og aftensmad. Det er måske lidt ærgerligt. Men det der er vildt godt er, at der er kage og is til ALLE måltider.

Så når far, Marius og jeg er færdige med at spise vores normale mad, snupper vi altid en is. Måske også en kage hvis vi kan spise det

Der er specielt en is vi er rigtig glade for. Det er “Den Russiske Is” Det er en is klump med vaffel udenom. Ummmh det er bare favoritten!

Nu vil jeg til at se Tjekkist Ol. I får lige forklaringen på hvorfor jeg sidder og ser det. Vi er blevet vilde med at se Tjekkist OL i tv. Igår så vi kapgang og hestesport! Det bedste af det hele er at vi sidder og gætter på hvem der vinder:)

Vi keder os lidt;)

Men nok om OL! Nu vil jeg afslutte for denne gang:) Jeg håber opslaget er okay skrevet:)


5 thoughts on “3. dag af EM”

  1. Hej Tulle ?.Dejligt at høre fra dig! I klarer Jer da fint, synes jeg ! Det lyder godt med is! Vi tager op til mor og Jeppe i morgen. Er I mon holdt op med at hoste?
    Fortsat held og lykke og hils Marius og far! Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3. dag af EM

Så blev det den 3. dag af EM! Jeg har i alt fået en remis (1/2) men den remis er jeg nu ikke ked af! Det var mod en 1620 spiller. Jeg har selv 1369. Så lige nu ser min stilling sådan ud:

1/2 ud af 3 runder

Det syntes jeg er okay godt gået:) Marius har 1 ud af 3! Så han er også på point listen:)

Maden hernede kunne godt være blevet bedre:) Men den kunne også være dårligere! Det er det er næsten det samme til frokost og aftensmad. Det er måske lidt ærgerligt. Men det der er vildt godt er, at der er kage og is til ALLE måltider.

Så når far, Marius og jeg er færdige med at spise vores normale mad, snupper vi altid en is. Måske også en kage hvis vi kan spise det

Der er specielt en is vi er rigtig glade for. Det er “Den Russiske Is” Det er en is klump med vaffel udenom. Ummmh det er bare favoritten!

Nu vil jeg til at se Tjekkist Ol. I får lige forklaringen på hvorfor jeg sidder og ser det. Vi er blevet vilde med at se Tjekkist OL i tv. Igår så vi kapgang og hestesport! Det bedste af det hele er at vi sidder og gætter på hvem der vinder:)

Vi keder os lidt;)

Men nok om OL! Nu vil jeg afslutte for denne gang:) Jeg håber opslaget er okay skrevet:)


You Might Also Like

5 thoughts on “3. dag af EM”

  1. Hej Tulle ?.Dejligt at høre fra dig! I klarer Jer da fint, synes jeg ! Det lyder godt med is! Vi tager op til mor og Jeppe i morgen. Er I mon holdt op med at hoste?
    Fortsat held og lykke og hils Marius og far! Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *