2. dag af ferien

Majs, missiler og præriehunde

Vi stod tidligt op torsdag, fordi vi skulle se The Corn Palace. Det er en bygning, som hvert år er udsmykket med majskolber i forskellige farver. Det er noget forskelligt hvert år, i år var temaet musik.

Bagefter kørte vi ned til missil museet. Det var en lang køretur på cirka 3 timer.
Vi ville gerne have set affyringsrummet, men der skulle man bestille billet, og alle billetterne var udsolgt, inden vi besluttede os for at tage på ferie. Så vi måtte nøjes med at kigge på deres museum.

Museet handlede om “Den kolde krig”, det var USA mod Rusland, og hvor svært det havde været, at beslutte om man skulle kaste atombomberne eller ej.

Da vi havde været på missil museum, kørte vi forbi et lille sted med masser af små præriehunde! De var så søde og næsten helt tamme. Vi opdagede, de godt kunne lide rugbrød. (Selvom man slet ikke måtte fodre dem med andet end jordnødder, som man kunne købe i butikken ved siden af). Vi spiste middagsmad sammen med præriehundene og kørte derefter videre til Badlands.

Badlands er et område med kæmpe bjerge. Det er virkelig smukt og sjovt at kravle i;)! Vi gik og kørte rundt i de store bjerge.

Da vi havde set Badlands, fik vi aftensmad på Hardees, og kørte til vores hotel og sov der.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *